Casa Mitica
a

Парти център

CASA MITICA е детски парти център,
който отваря врати за първи път през месец март 2021 година.

Услугите, които предлагаме са празнуване на детски рождени дни, изготвяне на индивидуална програма за тържества и частни партита както в клуба, така и извън него.Парти център, в които ще намерите уют, грижа и специално внимание. Ние сме създадени, както за най-малките си приятели с акцентираната бейби зала, така и за по-големите с актуална дискотека.

Нашият детски център е единственият, който има собствена парти агенция PARTY. С нея имате възможност да организирате парти на избрано от вас място. Екипът ни от профеционалисти ще трансформира всяко корпоративно или частно събитие по Ваш вкус, за всеки повод и всяка възраст. Ще помогнем да планирате лесно и забавно и да се насладите на празника.

За всички наши гости предлагаме разнообразно меню от храни и напитки, съобразено с Вашите предпочитания. На нашите вкусотии могат да се насладят не само малчуганите, но и техните родители.

Екипът на Детски парти център CASA MITICA е с дългогодишен опит в областта. Имаме удоволствието да работим с най-актуалните актьори-аниматори в България, утвърдени на пазара. При нас ще откриете разнообразие от тематични партита и анимации с най-популярните сред децата герои.

Към всяко едно събитие ще предложим балонени декорации, страхотни парти маси, ръчно направени артикули, както и всеки един детайл по Вашият празник, който желате да бъде добавен.

Ще създадем във Вас една прекрасна емоция и великолепно настроение!

Да бъде незабравимо е нашата цел!

РАБОТНО ВРЕМЕ

За уточняване на заявки за предстоящи събития и разглеждане на клуба:

Понеделник – Петък :
10:30 часа – 19:00 часа

Обедна почивка:
14:30 часа – 15:30 часа

Провеждане на рождени дни
и събития:

Понеделник – Неделя
oт 10:30 часа до 21:30 часа

Детски парти център Casa Mitica , в който можете да празнувате детски рождени дни, имени дни и празници. Предлагаме също изготвяне на индивидуална програма за тържества и частни партита.

ПАРТИ ИЗВЪН КЛУБА! Организирайте парти на избрано от вас място! Нашият екип от профеционалисти ще трансформира всяко събитие по Ваш вкус, за всеки повод и всяка възраст.

Образователен център „Антана“ Ви кани да включите децата си в тазгодишната детска академия за лято 2022 – „С карта, компас и лупа към приятелството и знанията“

Даваме възможност на нашите малки приятели да се забавляват без повод. Искате да подарите на детето си малко време за забавление? Вратите на нашия парти център са отворени за Вас! Очакваме Ви!

  Изпрати запитване

  По време на тържества и частни партита целият център се затваря за външни посетители.

  Така нашите гости могат да използват всички зали, с които разполагаме и да се насладят на празника си.

  FACEBOOK | INSTAGRAM

  парти център

  парти център , детски парти център , детски център