Casa Mitica
a

Образователен център Антана

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР АНТАНА

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР АНТАНА

Образователен център „Антана“ Ви кани да включите децата си в тазгодишната детска академия за лято 2023 – „С карта, компас и лупа към приятелството и знанията“

С нас ученето ще се превърне в истинско забавление. Освен ежедневни ученически упражнения, нашите приятели ще могат да се насладят на интересни екскурзии, приложно изкуство и тематични партита като караоке, магическо шоу, куклен театър и други. Всичко това е придружено с топъл обяд и уютна обстанивка.

Адрес: София, ж.к. Борово,
бл. 223,
на гърба на вход А
(зад Топлофикация
и 34-то училище)

Телефон за връзка: 088 886 3088

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР АНТАНА
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР АНТАНА

ЦЕНИ:
470 лв. – месечна такса
130 лв. – седмична такса
30 лв. – дневна такса

Цената включва:
✔️ обяд
✔️ следобедна закуска
✔️ консумативи
✔️ ежедневни ученически упражнения
✔️ тематично парти
(един ден в седмицата)

* Допълнително се заплаща седмичната екскурзия,
а цената се определя спрямо дестинацията и
входните такси – между 15 и 25 лв.

* Групата пътува с лицензиран шофьор.

УЧЕБНИ ЗАНЯТИЯ

ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА

ТЕМАТИЧНИ ПАРТИТА

ГОСТУВАНИЯ

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР АНТАНА

    Изпрати запитване

    ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР АНТАНА

    Каним Ви да включите децата си в тазгодишната детска академия за лято 2022 – „С карта, компас и лупа към приятелството и знанията“. С нас ученето ще се превърне в истинско забавление. Освен ежедневни ученически упражнения, нашите приятели ще могат да се насладят на интересни екскурзии, приложно изкуство и тематични партита като караоке, магическо шоу, куклен театър и други. Всичко това е придружено с топъл обяд и уютна обстанивка. 400 лв. – месечна такса; 110 лв. – седмична такса; 25 лв. – дневна такса. Цената включва обяд, следобедна закуска, консумативи и един ден в седмицата – тематично парти. В цената са включени ежедневни ученически упражнения. Допълнително се заплаща седмичната екскурзия, а цената се определя спрямо дестинацията и входните такси – между 15 и 25 лв. Групата пътува с лицензиран шофьор.