Декорация

Детски парти център Casa Mitica – Вълшебно място, създадено да изпълни мечтите на малките ни приятели. Тук ще намерите уют, грижа и специално внимание. Екипът ни от профеционалисти ще трансформира всяко корпоративно или частно събитие по Ваш вкус, за всеки повод и всяка възраст. Ще помогнем да планирате лесно и забавно и да се насладите на празника.

Екипът на Детски парти център CASA MITICA е с дългогодишен опит в областта. Имаме удоволствието да работим с най-актуалните актьори-аниматори в България, утвърдени на пазара. При нас ще откриете разнообразие от тематични партита и анимации с най-популярните сред децата герои.

Към всяко едно събитие ще предложим балонени декорации, страхотни парти маси, ръчно направени артикули, както и всеки един детайл по Вашият празник, който желате да бъде добавен.

Ще създадем във Вас една прекрасна емоция и великолепно настроение!
Да бъде незабравимо е нашата цел!

Парти маси

Ще предложим парти маса за всяко събитие в дески парти център Casa Mitica. Разполагаме с различни украси, по Вас избор и вкус. Декор, с помоща на които ще можете да запазите момента завинаги. Пред таматичната парти маса ще имате възможност да направите снимки с гостите на тържеството, Вашите роднини и приятели.

Балонена декорация

Какво е парти без балони? Придайте красота на своя празник! Детски парти център Casa Mitica предлага балонена украса към всяко тържестно.

Готови ли сте за прекрасно настроениe и незабравими емоции? Празнувайте с Casa Mitica!
Парти пакети Запитване

Форма за запитване