Услуги

Услугите, които предлагаме са празнуване на детски рождени дни, изготвяне на индивидуална програма за тържества и частни партита както в клуба, така и извън него.

CASA MITICA

Детски парти център Casa Mitica , в който можете да празнувате детски рождени дни, имени дни и празници. Предлагаме също изготвяне на индивидуална програма.
Дейности

MITIC PARTY

ПАРТИ ИЗВЪН КЛУБА! Организирайте парти на избрано от вас място! Нашият екип от професионалисти ще трансформира всяко събитие по Ваш вкус, за всеки повод и всяка възраст.
Дейности

АНТАНА

Лятна занималня Антана Ви кани да включите децата си в тазгодишната детска академия за лято 2024 – „С карта, компас и лупа към приятелството и знанията“
Дейности

DJ и Аниматор

Услугата актьор – аниматор влиза в повечето пакети на детски парти център Casa Mitica, но разбира се, можете да се възползване от нея и на избрано от Вас място.
Услуги

Кетъринг

За всички наши гости предлагаме разнообразно меню от храни и напитки, съобразено с Вашите предпочитания. На нашите вкусотии могат да се насладят всички.
Услуги

Торти

Няма истинско парти без торта! А нашите са страхотни – изберете сред богат асортимент изкушения за всеки вкус. Подсладете тържеството с уникална торта от Casa Mitica.
Услуги

Декорация

Детски парти център Casa Mitica предлага разнообразни декорации, изготвени съобразно темата на Вашето парти.
Услуги

Интерактивен под

Влезте в света на забавлението и обучението, където децата могат да се потопят в интерактивни игри и занимания.
Услуги

Готови ли сте за прекрасно настроениe и незабравими емоции? Празнувайте с Casa Mitica!
Парти пакети Запитване

Форма за запитване