Casa Mitica

При нас ще намерите уют, грижа и специално внимание.
Ние сме създадени, както за най-малките си приятели с акцентираната бейби зала, така и за по-големите с актуална дискотека.

За всички наши гости предлагаме разнообразно меню от храни и напитки, съобразено с Вашите предпочитания. На нашите вкусотии могат да се насладят не само малчуганите, но и техните родители.

Екипът на Детски парти център CASA MITICA е с дългогодишен опит в областта. Имаме удоволствието да работим с най-актуалните актьори-аниматори в България, утвърдени на пазара. При нас ще откриете разнообразие от тематични партита и анимации с най-популярните сред децата герои.

Нашите зали
Услуги

Zona Niños

Бейби зала, която е обособена за най-малките ни гости. Тя е с актуални играчки, развиващи моториката и мисловната дейност на децата. Забавленията и ярките цветове в нея, несъмнено ще приковат вниманието им!

Виж повече

Zonа ESPIRITU

Дискотека, която е блян за всички тийнейджъри. Озвучение на професионално ниво, придружена с акцентиращи светлини и много прожектори. Най-актуалният акцент, който предлагаме е неоновото осветление.

Виж повече

Zonа TRADICIONAL

Детски лабиринт! Съчетание от батут, пързалка, басейн с топки и много интересни препятствия. С него имаме възможност да създадем един неповторим празник за Вас и Вашите деца.

Виж повече

Zona de Adultos

Зала за възрастни, обогатена с модерна мебел, приглушена светлина и много уют. Специално създаден фото кът, който декорираме според темата на вашето парти.

Виж повече

Jardín de Verano

Детски парти център Casa Mitica предлага на своите гости – лятна градина. Така можете да се насладите на хубавото време, докато по-малките ни приятели се забавляват.

Виж повече

Декорация

Детски парти център Casa Mitica предлага разнообразни декорации, изготвени съобразно темата на Вашето парти.
Услуги

DJ и Аниматор

Услугата актьор – аниматор влиза в повечето пакети на детски парти център Casa Mitica, но разбира се, можете да се възползване от нея и на избрано от Вас място.
Услуги

Кетъринг

За всички наши гости предлагаме разнообразно меню от храни и напитки, съобразено с Вашите предпочитания. На нашите вкусотии могат да се насладят всички.
Услуги

Торти

Няма истинско парти без торта! А нашите са страхотни – изберете сред богат асортимент изкушения за всеки вкус. Подсладете тържеството с уникална торта от Casa Mitica.
Услуги

Готови ли сте за прекрасно настроениe и незабравими емоции? Празнувайте с Casa Mitica!
Парти пакети Запитване

Форма за запитване