Зали

По време на тържества и частни партита целият център се затваря за външни посетители. Така нашите гости могат да използват всички зали, с които разполагаме и да се насладят на празника си.

Zona Niños

Бейби зала, която е обособена за най-малките ни гости. Тя е с актуални играчки, развиващи моториката и мисловната дейност на децата. Забавленията и ярките цветове в нея, несъмнено ще приковат вниманието им!

Виж повече

Zonа ESPIRITU

Дискотека, която е блян за всички тийнейджъри. Озвучение на професионално ниво, придружена с акцентиращи светлини и много прожектори. Най-актуалният акцент, който предлагаме е неоновото осветление.

Виж повече

Zonа TRADICIONAL

Детски лабиринт! Съчетание от батут, пързалка, басейн с топки и много интересни препятствия. С него имаме възможност да създадем един неповторим празник за Вас и Вашите деца.

Виж повече

Zona de Adultos

Зала за възрастни, обогатена с модерна мебел, приглушена светлина и много уют. Специално създаден фото кът, който декорираме според темата на вашето парти.

Виж повече

Jardín de Verano

Детски парти център Casa Mitica предлага на своите гости – лятна градина. Така можете да се насладите на хубавото време, докато по-малките ни приятели се забавляват.

Виж повече

Готови ли сте за прекрасно настроениe и незабравими емоции? Празнувайте с Casa Mitica!
Парти пакети Запитване

Форма за запитване