Илиян

Кой е Батко Илиян?

Илиян Атанасов

Български актьор роден на 09.03.1993г. в град София. Завършва средното си образование в Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография.

Висшето си образование завършва със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ при проф. Цветана Манева в Нов български университет през 2018г.

Дипломира се със спектакъл „Чайка“ на Антон П. Чехов с режисьори Възкресия Вихърова и Ася Иванова.

От 1998г. до 2002г. взима активно участие в редица представления в театралната школа към Националния дворец на децата с преподавател Станка Занова.

В периода 2007г. – 2012г. става част от детската театрална и музикална  школа „Като лъвовете“ с преподавател Николай Априлов. В „Като лъвовете“ взима участие в театрални постановки и мюзикъли, както и в различни Новогодишни и празнични програми.

От 2013г. до днес работи активно в сферата на организиране на различни детски събития и рождени дни. През годините става един от най-разпознаваемите в сферата на  детската анимация в гр.София. Неговия професионализъм и креативност му дават възможност да прави различни незабравими за деца и родители партита.

От 2015г. става част от екипа на образователен център „Антана“, който се занимава с обучението и развлечението на деца в предучилищен и начален етап на образование.След завършване на висшето си образование през 2018г. става съдружник и управител в образователния център.

И към днешна дата центърът организира лятна академия с цел ежедневни ученически упражнения. Децата могат да се насладят на интересни екскурзии и тематично организирани партита.

Илиян Атанасов има възможността да бъде избран и да вземе участие в „Playback” театър. Това е театрална форма, в която актьорите използват импровизация,за да представи историята на зрителите. Този метод на театрална игра помага на участниците да изразят и отработят своите психологически емоции.

През 2019г. на Европейска столица на културата – Пловдив взима участие в театралния проект „Hot Spots”. Спектакълът е част от платформата „Артисти за НЕнасилие“.

В началото на 2020г. става ментор и жури в конкурс „Зона за таланти“.

Също така взима участие в представлението „Йо Йо Йонеско“ с режисьор Д.Шпатова, както и участва в  епизодични роли на малкия екран.

До днес той е актьор на свободна практика.

В края на 2020г. сбъдва желанието си и създава своят детски парти център с името „ Casa Mitica”.

Към настоящия момент бизнесът му е един от най-успешните в сферата на детските партита.През годините удоволствието и радостта от работата му с деца го кара да я чувства като свое истинско призвание. Любовта,която усеща от хората го прави истински щастлив и амбициран за още по-големи постижения.

Днес и Вие  можете да се забавлявате с него.

Срещнете се с Илиян, усмихнатият и енергичен аниматор, който ще направи всеки празник незабравим! С неговата вълшебна енергия и талант за забавления, той гарантира усмивки на лицата на всички деца. Неговите креативни игри и танци ще заредят въздуха с радост и вълнение, като създадат неповторимо преживяване за малките и големите  гости.  Доверете се на Илиян, за да направите вашето събитие истински специално и забавно за всички присъстващи!

Готови ли сте за прекрасно настроениe и незабравими емоции? Празнувайте с Casa Mitica!
Парти пакети Запитване

Форма за запитване